Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce exista proemintente pe tastele F si J ale tastaturii?

in Informatica

Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce exista proemintente pe tastele F si J ale tastaturii calculatorului tau?

Ai idee de ce exista proeminente pe tastele F si J de la calculator

Proeminentele de pe tastele F si J ale tastaturii calculatorului au rolul de a facilita accesul utilizatorilor la reperarea rapida a tastelor, fara a privi tastatura scrie secretele.com
Motivul pentru care aceste proeminente exista doar pe aceste doua taste, este faptul ca ele sunt asezate in pozitia ideala pentru mana in timpul tastarii.
Prin asezarea degetelor index pe aceste doua taste, mana stanga are acoperire pentru literele A, S, D, si F, in timp ce literele J, K, L, sunt la indemana mainii drepte.
Degetele mari sunt plasate pe butonul space. Proeminentele tastelor au fost introduse de June E.Botich ca mod de a creste viteza si precizia utilizarii tastaturii.
Prin plasarea acestor doua proeminente este mult mai usor sa utilizezi tastatura fara a o privi.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.