Tibi Ușeriu este recompensat cu Premiul de Excelentă al Județului Bistrița -Năsăud după ce a câștigat pentru a doua oară cel mai greu maraton din lume

in Articole/Sport/Stiri online

Tibi Ușeriu este așteptat în timpul nopții de miercuri spre joi să ajungă pe aeroportul din Cluj Napoca(ora 0:50) întorcându-se de la Cercul Polar.

În data de 17 martie 2017 Ușeriu a câștigat pentru a doua oară cel mai greu maraton din lume:”6633 Artic Ultra”. În acel moment, el avea ambele picioare degerate. Concurenții au parcurs 566 kilometri în condiții greu de imaginat.

Rezultatele obținute vor fi recompensate de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cu suma de 25.000 de lei și o diplomă de excelentă înmânate într-un cadru festiv.

Și anul trecut, performanța i-a fost răsplătită cu Premiul de Excelentă al Județului Bistrița-Năsăud în valoare de 25.000 lei. Omul Ușeriu, anul trecut, cu majoritatea banilor i-a cumpărat unui tânăr de 21 de ani, component al lotului olimpic și participant la campionatul mondial de probe nordice pentru schi fond pentru juniori și tineret, o bicicletă performantă și tot echipamentul necesar pentru antrenamente.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play