Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Toate bisericile vor fi închise de ISU pentru că au o singură intrare şi se lucrează cu foc deschis.

in Articole

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Lumânări, candele, uleiuri inflamabile, o singură ieşire îngustă şi multe alte nereguli. Asta au găsit inspectorii ISU în mai toate bisericile din ţară. Acestea urmează să fie închise şi multe din ele, construite acum sute de ani, cu grave probleme structurale, urmează să fie demolate, pe cheltuiala Patriarhiei.

biserica_inchisa_isu

“E timpul ca Biserica să respecte legea. Nicio biserică nu are aviz de funcţionare, toate funcţionează în mod ilegal. Multe sunt pe spaţii verzi, sau pe terenuri luate pe şpăgi de la stat sau cu japca de la cetăţeni. Multe prezintă pericol ridicat de incendiu, pentru că ceara e foarte inflamabilă, la fel şi vopseaua de pe pereţi, ca să nu mai zic de termopanele din plastic cu care sunt dotate multe biserici noi. Din acest moment bisericile sunt închise”, explică Decebal Popescu, inspector ISU.

După închiderea bisericilor, Patriarhia urmează să plătească amenzi pentru fiecare lăcaş de cult care nu respecta legea, iar ANAF a pus poprire pe conturile grase ale lui Daniel, banii fiind mai mult decât suficienţi: “Patriarhul fură de mulţi ani din banii românilor, a adunat averi uriaşe, are de unde să plătească!”, a mai spus inspectorul.

Citeste mai mult pe TimesNewsRoman.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate