Top 10 bancuri despre olteni! Cum răspund cârcotaşii la întrebarea „Cum se deosebeşte mirele la o nuntă de olteni?”

in Stiri online

Oltenii sunt catalogaţi drept cei mai glumeţi locuitori ai României şi asta datorită faptului că tot timpul sunt puşi pe glume. De-a lungul timpului, au apărut foarte multe bancuri despre viaţa şi obiceiurile lor.

filmari_amza_pellea_F
Bancurile apărute pe seama oltenilor lor fac deliciul tuturor, aşa că vă prezentăm top 10 cu cele mai reuşite glume despre olteni.

TOP 10 BANCURI DESPRE OLTENI:

1. Se duc oltenii la primarul din Craiova, să capete permisiunea să doarmă şi ei în cerşafuri, ca toată lumea, că până atunci dormeau pe rogojini.  – Bine, zice primarul, vă dau voie să puneţi aşternut, dar în prealabil să vă spălaţi pe picioare.  -Un oltean nedumerit întreabă:  -Domnule primar, dar dacă nu avem prealabil, putem să ne spălăm în lighean ?

2.  De ce fac oltenii mămaliga în tigaie ?  – Ca să încapă în diplomat…

3. Ce au făcut oltenii când au văzut prima oară un vapor?  – Au băgat capul sub apa, să îi vadă roţile!

4. Aflat la o rudă în Bucureşti, un oltean iese, dimineaţa, pe balcon să-şi scuture rogojina.  Din neatenţie, cade.  Speriaţi, trecătorii se adună în jurul lui.  Unul: – Ce s-a intamplat?  Olteanul: – Nu ştiu, neică! Abia picai şi eu!

5. De ce nu plantează oltenii, flori, în faţa casei?  – Ca să nu le facă nevestele, copii din flori!

6. Doi olteni în vacanţă.   La ora 3 dimineaţa, unul îl trezeşte pe celălalt:   Mărine!   Ce?   Deschide ochii şi spune-mi ce vezi?   Cerul.   Şi?   Şi Luna.   Şi?   Şi Carul Mare.   Şi?   Şi Carul Mic.   Şi?   Şi…Ioaneee!…ăştia ne-au furat cortu’.

7. Într-o bună zi, decide olteanul nostru să meargă la paraşutism. Sare din avion împreună cu ceilalţi olteni,   dar… normal! Nu i se deschide paraşuta! Toţi ceilalţi aveau paraşutele deschise, dar el saracu’… Dintr-o dată observă ca mai era unul fară paraşută şi, în culmea bucuriei (că nu este singurul) îl întreabă:   Bă! Nici ţie nu ţi s-a deschis paraşuta?   Nu! Eu vin de jos, cu butelia!

8. Cum se deosebeşte mirele la o nuntă de olteni?    Are adidaşi noi.

9. S-a dus un oltean şi el la Paris. Acolo, aglomeraţie mare, se duce olteanul nostru la un hotel – acolo nu mai aveau camere. Cu chiu cu vai se face rost de o cameră, dar în care locuia un negru…  Vorbeşte olteanul cu portarul să-l trezească la ora 5 A.M., să nu piardă trenul şi se duce în cameră (la negru). Stă olteanul nostru, să uită la el, se învârtea pe lângă el şi tot zicea:   Mă, da urât mai e, aoleu, da urât mai eşti mă: ce urât e! urât mai e omul ăsta – măi ce urât e ! … şi tot aşa până adoarme olteanul nostru.  Negrul, care ştia română îşi pune în gând să-l aranjeze pe oltean şi se trezeşte la 12 noaptea şi îi dă cu cremă neagră pe faţă…  Se scoală olteanul la 5, se uită în oglindă şi exclamă:  Ma, da’ prost este portarul ăsta! L-a trezit pe negru în loc sa mă trezească pe mine!

10. De ce pun oltenii televizorul pe pat când e meci?  Ca să cadă portarul pe moale.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.