Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Topul celor mai INOVATOARE ţări în 2017

in Stiri online

Universitatea Cornell, școala de afaceri INSEAD și Organizația Mondială a Proprietății intelectuale au lansat anual, începând cu 2008, Indicele Global de Invoare.

Acest indice este, în esență, un calasament al celor mai inovatoare țări din lume. Câștigătorii din acest an nu sunt străini în acest top, dominând șapte categorii generale: cercetare, infrastructură, instituții, piață și afaceri și un angajament față de cunoaștere și creativitate.

Astfel, iată care sunt cele mai inovatoare țări din lume în 2017:

  1. Elveția

Această țară este campioană la capitolul inovare încă din anul 2011, datorită economie și abilității de a transforma gândirea inovatoare în proiecte lucrative. De exemplu, banca locală UBS folosește acum realitatea virtuală pentru a prezenta portofoliile de investiții clienților săi.

  1. Suedia

Universitățile și studenții bine-pregătiți din această țară au menținut Suedia în top trei în ultimii șase ani.

  1. Olanda

Cu un volum uriaș de brevete depuse, Olanda conduce în topul țărilor cu cele mai sofisticate afaceri. De asemenea, Olanda ocupă loc fruntaș și la capitolul cunoștințe și rezultate tehnologice.

  1. Statele Unite

Statele Unite ale Americii au ocupat și anul trecut locul patru în acest clasament, datorită pieței globale puternice, valorilor tranzacțiilor pe acțiuni și implementării pe scară largă a noilor tehnologii privind internetul.

  1. Marea Britanie

Succesul Regatului Unit în infrastructură menține această țară în top cinci cele mai inovatoare state din lume. Marea Britanie, însă, a înregistrat scoruri mici la capitolul educație și productivitatea.

Sursa: jurnalistii.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate