Topul celor mai vândute cărți online în luna aprilie 2017 prin elefant.ro

in Articole/Diverse/Stiri online

Distribuitorul elefant.ro a întocmit un top al celor mai vândute cărți în luna aprilie, referindu-se la cărțile avute în portofoliu.
În fruntea topului, la categoria autori români, se menține pentru a treia lună consecutiv, cartea lui Andrei Ciobanu cu titlul „Suge-o Andrei”(ed.Litera), care a fost cea mai vândută de magazinul online.
Locul doi, în topul cărților din categoria autori români, este ocupat de romanul „Insomnii”(ed. For You) al Irinei Binder.
A treia carte care a intrat direct pe locul trei în topul celor mai bine vândute titluri românești din aprilie 2017, este cartea”27 de pași”(Ed.Aqua Forte) a lui Tibi Ușeriu, alpinistul român care a câștigat pentru a doua oară cursa de la Cercul Polar de Nord.
Celelalte două poziții din topul celor mai vândute cărți ale autorilor români sunt ocupate de „Fluturi”, vol 3 (ed. For You) al Irinei Binder, pe poziția a patra și de cartea Jamila Cuisine” (ed. Curtea Veche), a Geaninei Staicu-Avram care ocupă poziția a cincea.

Topul autorilor străini cei mai vânduți în luna aprilie cuprinde:”Oamenii fericiți citesc și beau cafea” (ed. Trei) de Agnes Martin-Lugand care ocupă prima poziție, urmată de cartea „După ce te-am pierdut” (ed. Litera) a jurnalistei britanice Jojo Moyes. Locul al treilea este ocupat de „Fata din tren” (ed. Trei) a Paulei Hawkins. Și clasicul Gabriel Garcia Marquez se găsește în topul vânzărilor cu „Dragostea în vremea holerei” (ed. Rao).

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.