Topul celor mai vândute cărți online în luna aprilie 2017 prin elefant.ro

in Articole/Diverse/Stiri online

Distribuitorul elefant.ro a întocmit un top al celor mai vândute cărți în luna aprilie, referindu-se la cărțile avute în portofoliu.
În fruntea topului, la categoria autori români, se menține pentru a treia lună consecutiv, cartea lui Andrei Ciobanu cu titlul „Suge-o Andrei”(ed.Litera), care a fost cea mai vândută de magazinul online.
Locul doi, în topul cărților din categoria autori români, este ocupat de romanul „Insomnii”(ed. For You) al Irinei Binder.
A treia carte care a intrat direct pe locul trei în topul celor mai bine vândute titluri românești din aprilie 2017, este cartea”27 de pași”(Ed.Aqua Forte) a lui Tibi Ușeriu, alpinistul român care a câștigat pentru a doua oară cursa de la Cercul Polar de Nord.
Celelalte două poziții din topul celor mai vândute cărți ale autorilor români sunt ocupate de „Fluturi”, vol 3 (ed. For You) al Irinei Binder, pe poziția a patra și de cartea Jamila Cuisine” (ed. Curtea Veche), a Geaninei Staicu-Avram care ocupă poziția a cincea.

Topul autorilor străini cei mai vânduți în luna aprilie cuprinde:”Oamenii fericiți citesc și beau cafea” (ed. Trei) de Agnes Martin-Lugand care ocupă prima poziție, urmată de cartea „După ce te-am pierdut” (ed. Litera) a jurnalistei britanice Jojo Moyes. Locul al treilea este ocupat de „Fata din tren” (ed. Trei) a Paulei Hawkins. Și clasicul Gabriel Garcia Marquez se găsește în topul vânzărilor cu „Dragostea în vremea holerei” (ed. Rao).

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play