Topul situatiilor de care ne-am saturat cand vizitam litoralul romanesc!

in Articole

Este perioada concediilor și gândurile noastre se îndreaptă către plajă, valuri, nisip, relaxare dar în drumul nostru către vacanță perfectă avem parte și de nemulțumiri.

Deși încercăm să le ignorăm sau să nu ne enervăm din cauza unor deficiențe de sistem sau ale autorităților totuși ne confruntăm cu ele. Iată o listă de zece lucruri de care ne-am săturat când ne petrecem vacanța pe litoralul românesc:

1.Cozile imense de mașini de pe Autostrada Soarelui. Deși numele autostrăzii ți-ar da impresia că poți să mergi cu viteza luminii, de fapt în plin sezon te deplasezi cu viteza luminii stinse.
2.Taxa de pod de la Fetești. Nu ar trebui să fie această taxă inclusă în rovigneta? În curând vom plăti și taxa de asfalt, taxa pe marcaj rutier, taxa pentru rulat pe bandă 2, etc.

3.Aștepți prea mult să ți se aducă comanda la restaurant sau să ți se ia comanda.

4.Resturile de scoici care te înțeapă la intrarea în apă. Nu e deloc plăcut să mergi pe vârful degetelor în apă.

5.Nisipul nu e fin și nici nu e păstrat curat pentru că lumea nepăsătoarea aruncă gunoaiele pe jos, mucuri de țigări, coceni de porumb, etc.

6.E prea aglomerat pe plajă iar șezlongurile sunt amplasate fix unul lângă celălalt.

7.Prea mulți comercianți ambulanți care își strigă produsele pe plajă, porumb fiert, pufuleți, nămol, etc. Dacă vrem ceva mergem la magazin, nu vrem să facem shopping pe plajă ci să ne relaxăm.
8.Pe faleză, un loc destinat plimbărilor, cel mai mare spațiu este acordat mașinilor nu trotuarelor cum ar fi normal.

9.Locurile de parcare de la hoteluri sunt întotdeauna extrem de limitate și ești nevoit/a să străbați toată stațiunea după un spațiu liber unde să îți lași mașina.

10.Timpul trece foarte repede când ești în vacanță.

Sursa: zutv.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*