Toți pensionarii cu venituri mici ar putea merge la tratament cu bani puțini

in Stiri online de

 În fiecare an, pensionarii care vor bilet redus de tratament formează cozi kilometrice la casele de asigurări, deoarece biletele la jumătate de preț într-o stațiune din țară se procură pe principiul:”primul venit, primul servit”. 

 Un proiect de lege la care lucrează aleșii noștri ar putea să le dea posibilitatea tuturor pensionarilor cu venituri mici să meargă la tratament sau relaxare, cu bilete la jumătate de preț, într-o stațiune din țară.

 Legea la care lucrează parlamentarii, care pregătește accesul la o vacanță subvenționată a pensionarilor”cu pensii  de mizerie”(după cum spune unul dintre  parlamentarii care lucrează la lege), are în vedere pensionarii cu venituri sub 1.500 de lei.

 Parlamentarii consideră că  acei pensionari care au venituri peste această sumă își pot permite un bilet de tratament, fără să fie nevoie să fie protejați de lege.

 În sfârșit, parlamentarii vor să facă ceva bun pentru bunicii noștri(zeci de mii de pensionari), care nu au bani să se bucure după ce au muncit o viață, măcar de o vacanță de tratament sau de relaxare.

 Bătrânețea este o haină grea, pe care toată lumea o îmbrăca și de legile țării depinde ca aceasta să fie frumoasă și suportabilă.

uzau-vacante-batrani

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Ultimile din Stiri online

Daţi-ne un "LIKE":Ne urmaresti deja? Poti inchide aici
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web