Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Totul despre visele care se repetă si interpretarea lor. Nu ar trebui sa le ignori

in Diverse

Ne trezim în miez de noapte speriaţi, tremurând şi ne gândim ce înseamnă oare visul pe care l-am avut. Ei bine, specialiştii spun totul despre visele care se repetă

Visul este limbajul sufletului . Ce le mai vechi popoare s-au ocupat cu tălmăcirea viselor. Dintre acestea au fost şi Babilonienii, Egiptenii, Fenicienii şi alte popoare. În evul mediu, fiecare fiinţă îşi avea astrologul ei.

De multe ori visele ne vorbesc despre ceea ce noi nu auzim atunci când suntem treji. Visul este poarta către lumea interioară şi adesea este mesajul pe care sufletul nostru vrea să ni-l transmită. Important în vis nu este atât obiectul, persoană, sau locul visat ci sentimentul resimţit.

Originea viselor este necunoscută şi, dacă nu le reţinem, le pierdem, rămânând astfel mai săraci cu o amintire sau cu anumite indicii care ne-ar fi putut ajuta să ne rezolvăm mai bine problemele din viaţa de zi cu zi.

Visele recurente pot sublinia o slăbiciune, o teamă, o incapacitate personală de a controla ceva din viaţa reală, fie că este vorba de ceva din prezent sau din trecut.

Iată câteva dintre cele mai frecvente:

1: Îţi cade un dinte

Dacă ai tendinţa de a da acestui gen de vis o interpretare negativă, eşti departe de adevăr. Nu te paşte nici o primejdie. Trebuie însă să fii atent la ceea ce ai spus sau urmează să spui.

Dintele simbolizează de fapt capacitatea ta de comunicare. Încearcă să fii atent la ce-ţi iese din gură şi încearcă să-ţi îmbunătăţeşti abilitatea de a comunica cu ceilalţi.

2. Copil:

Ce însemna acest vis? Ei bine, trebuie să luaţi în considerare şi contextul în care apare „Copil”. Încercaţi să vă amintiţi cât mai multe din vis.

– Copil mic alăptând – fericire şi belşug.
– Copil alergând – nemulţumire.
– Adunare de mai mulţi copii – veşti interesante.
– Copil bătut la fund – suferi o ruşine.
– De se naşte un copil – moarte.

3. Eşti urmărit

Cercetătorii spun că visul în care eşti urmărit este cel mai comun vis recurent în rândul femeilor. De fapt acest tip de vise îţi transmite că n-ar trebui să mai fugi de probleme, ci să le confrunţi pentru a scăpa de ele.

Aceste vise vor dispărea în momentul în care vei avea curajul să înfrunţi problema.

4. Te înşală partenerul

Într-un sondaj realizat pe un eşantion de 5.000 de persoane, femei şi bărbaţi de toate vârstele, visul partenerului adulterin a fost clasat pe primul loc în topul viselor recurente. Oricât de supărător ar fi acest vis, vestea bună este că foarte puţin parteneri şi-au căutat şi în realitate fericirea în afara căminului conjugal.

Totuşi, aceste vise transmit un mesaj de atenţionare. Mai exact, este timpul să analizezi stadiul relaţiei şi să-ţi avertizezi partenerul, dacă este cazul, că ai nevoie de atenţia lui.

Cheia succesului unei relaţii este ca celălalt să fie pe primul loc. Iar când ai vise că te înşală partenerul, înseamnă că de fapt nu-ţi acordă atenţia pe care a-i merita-o.

shutterstock-56412598

Sursa: observator.tv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate