Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Traficanţi de droguri, prinşi în flagrant!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Trei persoane au fost surprinse în flagrant delict în timp ce transportau nouă kilograme de cannabis ce urma să fie comercializat. Aceştia sunt bănuiți de faptul că fac parte dintr-una dintre cele mai importante rețele internaționale de trafic de droguri ce acționa pe relația Spania-România.

   Flagrantul delict a avut loc în Slatina, cele trei persoane, doi bărbați, de 35, respectiv 20 de ani, și o femeie de 26 de ani fiind surprinse în timp ce transportau un colet ce conținea aproximativ 9 kilograme de cannabis, cu valoarea de piață de aproximativ 130.000 de euro. Asupra celor trei, poliţiştii şi procurorii au mai găsit 3.100 de lei, 510 euro, carduri bancare și diferite înscrisuri, transmite un comunicat al Poliţiei Române.

   Tot în acest caz, polițiștii au efectuat trei percheziții, în București, la locuințele celor în cauză de unde au fost ridicați 1.000 de euro, un pistol cu bile, două cântare electronice de precizie și un autoturism în valoare de circa 10.000 de euro. Cei în cauză sunt bănuiți că fac parte din una dintre cele mai importante rețele internaționale de trafic de droguri ce acționa pe relația Spania-România. Gruparea procura din Spania cantități mari de cannabis, le transporta în România, apoi le distribuia „en-gros” dealerilor din București.

   Asupra celor trei persoane s-a dispus cercetarea în stare de reținereși prezentarea acestora instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infractiunilor de trafic international de droguri de risc și constituirea unui grup infracțional organizat. (foto: Poliţia Română)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web