Tragedie: Şeful mascaţilor din Vrancea şi-a salvat fiica şi a dispărut în apele Siretului

in Evenimente

Tragedie pe râul Siret, duminică seara. Comisarul Șef Tomiţă Lazăr, şeful Departamentului de Intervenţie Rapidă din cadrul I.P.J. Vrancea, a dispărut de ieri în apele Siretului.

Şeful „mascaţilor” din Vrancea se afla pe malul râului împreună cu familia sa. Martorii evenimentului au povestit cum acesta şi-a salvat fiica de 24 de ani înainte să fie înghițit de ape. Cei doi înotau lângă malul râului și la un moment dat fiica acestuia s-a panicat şi nu a mai putut înota. Ofiţerul a luat-o de mâini şi a adus-o la mal, moment în care curenţii puternici l-au tras pe el în apă, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Martorii au încercat să-l salveze, însă nu au reuşit. Un echipaj de la ISU a sosit cu o barcă, însă nici aceştia nu au reşit să-l găsească pe comisarul şef. Căutările au continuat fără succes toată noaptea şi au fost reluate în această dimineaţă.

O adevărată desfăşurare de forţe are loc pe malul Siretului. Comisarul-şef este căutat de un elicopter MAI pe o rază de 25 de km. 20 de pompieri şi scafandri cercetează cu atenţie fiecare metru din suprafaţa râului. Lor li s-au alăturat nenumăraţi voluntari ISU, dar şi colegi poliţişti ai comisarului, disperaţi să-şi găsească colegul.

Familia comisarului şef Tomiţă Lazăr este în stare de şoc şi nu a părăsit malul Siretului nicio clipă. Soţia şi cele două fete ale sale mai speră că bărbatul va fi găsit în viaţă, dar şansele sunt mici, conform specialiştilor.

Drama familiei este cu atât mai mare, cu cât fiica cea mare a comisarului urma să fie dusă la altar de tatăl ei chiar săptămâna viitoare.

Colegii şi cei cunoscuţi sunt la fel de marcaţi de tragedie, comisarul şef fiind cunoscut pentru forţa sa fizică, premiat cu 26 de medalii la forţă de-a lungul carierei. Presa locală a dat publicităţii un interviu dat de curând de Tomiţă Lazăr, în care, la final, acesta preciza oarecum profetic: ” Nu ştiu cât timp mai avem la dispoziţie, suntem pe ultima sută de metri”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*