f10fa6a685b4ff357fb1e22f9f856c58

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! Nicolae Guta isi bate iubita GRAVIDA in DIRECT !

in ShowBiz de

Nicolae Guta a comis greseala vietii lui. Sa lovesti o femeie gravida lispita de aparare este un gest deplorabil care l-ar putea costa cariera pe ” regele manelelor”.

f10fa6a685b4ff357fb1e22f9f856c58

Aflat in platoul de la Capatos, acesta a sarit la gatul Iuliei deoarece aceasta a marturisit ca s-a iubit cu nimeni altul decat fiul Narcisei.

Presa din strainatate l-a catalogat pe Guta drept un animal care nu are nimic sfant, acelasi lucru  il putem considera si noi, avand in vedere cele intamplate. Indiferent daca a fost sau nu regizat, gestul lui Guta este unul de-o penibilitate foarte mare.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.