toni ionescu

Transformare terifianta! Ce s-a ales de MÂRLANU, la 2 ani după ce a fost dat afară din serial și a devenit ȘOMER

in ShowBiz de

Toni Ionescu a fost o adevărată vedetă în urmă cu aproximativ doi ani. Toată lumea îl cunoaşte drept locotenentul Mîrlanu’ de la “Trăzniţii”. Show-ul a trecut, însă, pe linie moartă, însă actorul îşi vede, în continuare, de treabă. Şi nu poate renunţa la scenă.

maxresdefault

În prezent, Toni Ionescu face show-uri de stand-up comedy. Iar publicul apreciază la maximum reprezentaţiile artistului. Chiar dacă a luat cîteva kilograme în plus. Faptul că este un gurmand nu-l trage deloc în jos.

toni-ionescu

Îşi vede, în continuare, de treabă şi face tot posibilul să distreze lumea prezentă la show-urile pe care le susţine. Iar kilogramele în plus pe care le-a adăugat fizicului nu reprezintă un impediment.

TONI-IONESCU-clip-pentru-români

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.