Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tratamente pentru curăţirea arterelor

in Sanatate

Se pot folosi următoarele plante medicinale: castane, grâu (tărâţe), lămâi.

remediu-pentru-curatarea-arterelor-de-depuneri_333989

Modul de folosire al plantelor:

Castane (Aesculus hippocastanus) se folosesc ramurile tinere sub 2 cm. Se culeg şi se ia coaja care se mărunţeşte. Se pune într-un borcan cu capac. Se pune după mărunţire alcool alimentar de 70 grade. Se va pune cantitate dublă faţă de cantitatea de plante existente în borcan măsurate cu centimetrul.

Se lasă apoi timp de 15 zile agitând des. Se strecoară după 15 zile şi se pune în sticle de capacitate mai mică la rece.

Administrare: se va lua de 3 ori pe zi câte 5 picături diluate cu 100 ml apă.

Este foarte eficient pentru curăţirea arterelor şi venelor. Se poate folosi perioade lungi de timp fără nici un efect secundar ne dorit. Să nu se depăşească această doză fiind toxic.

Tărâţe- se fierb 200 g de tărâţe de grâu (Triticum aestivum) într-un litru de apă timp de 1 oră. Se aruncă apoi apa de pe ele.

Administrare: se va lua 7 zile câte 1 linguriţă pusă în orice mâncare.

A doua săptămână se va lua două linguriţe, pentru ca într-a treia să se poată lua 3 linguriţe de tărâţe fierte pe zi.

Acestea se vor lua de 3 ori pe zi câte o linguriţă perioade lungi de timp. Ajută atât la curăţire arterelor cât şi la vene şi la scăderea colesterolului şi a trigliceridelor.

Lămâie (Citrus lemoniu) afin, aloe, alun, brustur, brustur dulce, busuioc, cartof, căpşun, cătina, cicoare, coada calului, creţişoară, dovleac, dud, echinaceea, fasole, fragi, Ginko-Biloba, ienupăr, in, lemnul- Domnului, măr, măslin, năsturel, nuc, ovăz, păpădie, pir, salată, salvie, schinduf, scorţişoară, secară, spanac, troscot, turiţă mare, urzică, zmeur.se stoarce o lămâie de suc. Coaja se va fierbe în 250 ml apă până se moaie. Se lasă apoi acoperit să se răcească. Se strecoară peste sucul de lămâie obţinut anterior. Se consumă un astfel de ceai pe zi. Este foarte utile pentru reducerea colesterolului, trigliceridelor şi glucozei din sânge. Se poate folosi perioade lungi de timp.

Pentru a suporta mai bine căldurile mari: se vor consuma cât mai multe ceaiuri cât mai fierbinţi. În cazurile cu temperaturi mai mari se va umezi un prosop cu apă rece şi cu acesta se va şterge pielea, în acest fel obţinându-se răcorirea pielii şi totodată îndepărtarea transpiraţiei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate