gay nazi

Tratamentele naziste pentru vindecarea homosexualității

in Articole de

Exterminarea evreilor și construirea unei rase pure care să domine lumea erau principalele obiective impuse de Adolf Hitler. Cu toate acestea, dictatorul îngrijit, cu mustața tunsă impecabil și părul perfect drept, pe care și-l așeza des, a avut în vedere câteva proiecte ale medicilor naziști prin care se dorea descoperirea celui mai bun tratament pentru ”boala” secolului- homosexualitatea.

Documentele istorice spun că aproximativ 15.000 de persoane cu înclinații homosexuale au fost torturați și uciși în lagărele de concentrare. Aceleași documente, printre care și memoriile fostului nazist, Eugen Dollmann, din anul 1943, spun că Adolf Hitler adora mângâierea bărbaților în intimitate. Unul dintre cei mai iubiți amanți fiind chiar prietenul său, Ernst Schmidt cu care ar fi avut o relație în timpul Primul Război Mondial.Hitler

Mult mai convingător este scriitorul german Peter Martin Lampel, care a pornit pe urmele lui Hitler și a adunat mai multe mărturii care susțin homosexualitatea dictatorului. Unele dintre acestea povestesc despre aventurile nocturne ale lui Hitler cu băieți ademeniți pe străzi, altele spun că relațiile dictatorului nu erau un secret pentru nimeni în vremurile în care acesta era soldat. Imediat după ce a ajuns o persoană publică, Hitler ar fi ucis nenumărați oameni care l-au șantajat și de asemenea, a început persecutarea tuturor celor care erau suspecți de înclinații anormale.

La sfatul lui Heinrich Himmler, al doilea om în ierarhia nazistă, Hitler a investit în laboratoare, echipamente și tratamentele unui medic danez pe nume Vaernet, care susținea că a inventat formula magică salvatoare în problema homosexualității. Metoda medicului presupunea introducerea unor capsule cu hormoni în părțile intime ale pacientului. Se spune că însuși Hitler s-ar fi supus unui tratament cu hormoni pentru a-și ascunde condiția homosexuală, un tratament care avea doar un efect placebo.

În schimb pacienții treceau prin mai multe etape de terapie. După administrarea de hormoni, aceștia erau închiși în celule individuale unde periodic erau violați cu pari ascuțiți de lemn. Nu se cunosc date exacte despre efectivitatea experimentului terifiant, ci doar faptul că cei mai mulți homosexuali ajungeau de la terapie pe masa de operație unde erau castrați.

În mod surprinzător, deși homosexualitatea nu mai este considerat subiect tabu, dar continuă să fie motiv de discriminare, s-au înființat clinici care pretind că vindecă înclinațiile nepotrivite ale unei persoane. Una dintre aceste clinici se află în Quito, capitala Ecuadorului. CNN a dezvăluit practicile inumane ale medicilor care susțin că procesul presupune “modificarea tuturor comportamentelor neadecvate ale indivizilor”. “Primele trei luni am stat încătuşată. Au fost perioade de câte trei-patru zile în care nu primeam mâncare deloc. Am fost legată cu cătuşele într-o toaletă care era folosită de către 60 de oameni”, a povestit o tânără internată de părinții ei în clinica numită sugestiv “Podul spre viaţă”.

Pe de altă parte, în China homosexualitatea este considerată o dereglare psihică și este tratată de către psihiatrii cu șocuri electrice. Potrivit statisticilor, în China există 10 milioane de persoane afectate de această dereglare, iar 80% dintre ei sunt supuși unei terapii cu electroșocuri. Aici se cunosc și rezultatele: specialiștii susțin că persoanele care „și-au corectat” comportamentul suferă de depresii cronice, impotență și au opinii negative despre ei înșiși.

Deși există rumori că și naziștii au folosit tortura șocului electric, oficial, terapia cu electroșocuri a fost pentru prima dată folosită în tratarea homosexualității în anul 1970 de către medicul Robert Heat, președinte al departamentului de psihiatrie al Universității Tulane, New Orleans. La experiment a participat un tânăr de 25 de ani, cu înclinații homosexuale și o prostituată. Tânărului i-au fost introduse sub pielea capului 9 bucăți de metal și fire care au fost conectate la un dispozitiv extern și cu care se controla intensitatea șocului electric aplicat.exper socuri electrice

După 10 zile de tratament intens, subiectul a reacționat la stimuli sexuali veniți din partea femeilor și a reușit să simtă atracție față de prostituată. Potrivit declarațiilor medicului, tânărul s-a recuperat complet și a trăit exclusiv acționând ca heterosexual. A fost contrazis de John Goethe, un coleg al doctorului Heat, care spune că subiectul folosit în experiment prezenta doar semne că este dezinteresat de relațiile intime și nu neapărat de femei.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web