femeie-puternica-viol_f_improf_800x476

„Trebuia să-i scriu, cel care m-a violat, mai are un pic şi iese!”

in Articole de

Acum 4 ani am fost acostată pe stradă de un om care m-a violat. Nu, nu a fost genul ăla de viol în care doi se iubesc, ea nu vrea încă, iar el forţează nota.

cel care m-a violat

Nu. A fost măcel. Era ora 21 într-o zi de lucru, iarna. Nu era ger, dar era întuneric. Clasic. Am urlat cât am putut, am muşcat cât am putut, am opus rezistenţă. Ulterior am realizat că e o greşeală, dar disperarea acaparează raţiunea şi ajunge disperatul să te trateze în cel mai morbid mod. Care este ideea? În momentul în care se apucă de treabă, omul trebuie să o ducă până la capăt. Dacă tot îşi riscă libertatea, să se simtă şi el bine. Altfel riscă să se încadreze la tentativă de viol şi să rămână şi nesatisfăcut. Simplu. Nu e bine să opui rezistenţă, este exact ca-n fotbal, ştiţi voi momentele când toţi jucătorii sar pe arbitru după o decizie. Decizie rămâne în picioare, totuşi, mereu.

Problema e că au trecut 4 ani de atunci şi din păcate împuţitul a fost foarte cuminte în această perioadă în care a fost cazat moka. Astfel, din calculele mele şi din surse, se apropie data la care ăsta va jubila prin libertate. Sunt pregătită de momentul ăsta, fără niciun fel de trac, dar toţi apropiaţii insistă să mă mut din oraş. Nu că mi-ar fi greu, mă pot întoarce acasă oricând, jobul îmi permite flexibilitate în acest sens fără probleme, mă mut cu tot cu el. Dar de ce să o fac? Mie chiar nu mi-e frică de el. Acum ştiu despre el mai multe decât despre mine.

Nu ştiu. Mă mai gândesc. Dar până una-alta, i-am scris omului, sper să-i fi plăcut. Am înţeles că nu avea pe nimeni şi că în pârnaie a fost fetiţa tuturor, singurătatea l-a cam slăbit.

scrisoare-pentru-puscarias_f_improf_900x1241

 

 

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web