Trei martori au recunoscut acuzatiile DNA impotriva lui Dragnea. Seful PSD risca 10 ani de puscarie

in Evenimente

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) dezbat, marti, un nou termen in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.

O mica lovitura pentru Liviu Dragnea, in dosarul de instigare la abuz in serviciu. Adriana Botorogeanu, una dintre secretarele PSD, angajate fictiv la DGASPC Teleorman, a depus o cerere, prin avocat, in care recunoaste acuzatiile DNA. Femeia nu este in sala de judecata, avocatul acesteia sustine ca clienta sa este grav bolnava si este internata in spital

Jurnalistii prezenti la proces spun ca Dragnea arat a foarte ingrijorat. Jurnalistul Ionel Stoica, prezent la proces, anunta ca doi martori, dintre care unul este inculpat, au recunoscut acuzatiile DNA.

„Adriana Botorogeanu, una dintre secretarele PSD, angajate fictiv la DGASPC Teleorman, a depus o cerere, prin avocat, in care recunoaste acuzatiile DNA. Femeia nu este in sala de judecata, avocatul acesteia sustine ca clienta sa este grav bolnava si este internata in spital

Alta veste proasta pentru Liviu Dragnea, inca un inculpat recunoaste tot. Gheorghe Nicusor, fost sef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare, in fata Curtii Supreme: ‘Dupa ce m-am consultat cu avocatul meu, care mi-a explicat toate consecintele juridice, am hotarat sa fiu judecat in procedura simplificata, care presupune reducerea pedepsei. Presedintele completului mi-a explicat inca o data consecintele acestei proceduri, si insist in aplicarea acestei proceduri’. Aceasta procedura implica reducerea pedepsei cu o treime”, a transmis Stoica pe pagina sa de Facebook.

O mica lovitura pentru Liviu Dragnea, in dosarul de instigare la abuz in serviciu. Adriana Botorogeanu, una dintre…

Posted by Stoica Ionel on 13 Februarie 2017

De asemenea, si cealalta secretara PSD care a fost angajata fictiv de Dragnea la CJ Teleorman a recunoscut acuzatiile.

„Este cosmar pentru Liviu Dragnea! Anisa-Niculina Stoica, fosta secretara la PSD, una dintre femeile care ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman: „Am inteles care sunt consecintele procedurii de judecata simplificata, asa cum a explicat presedintele completului de judecata. Doresc sa fiu judecata in aceasta procedura, cu reducerea limitelor de pedeapsa cu o treime. Cunosc invinuirile, nu am nevoie de explicatii suplimentare. Imi mentin optiunea pentru aparatorul din oficiu”, a mai spus Stoica.

Este cosmar pentru Liviu Dragnea! Anisa-Niculina Stoica, fosta secretara la PSD, una dintre femeile care ar fi fost…

Posted by Stoica Ionel on 14 Februarie 2017

Citeste mai mult pe aktual24.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.