tineri-foc-penza

Trend PERICULOS pe internet. Adolescenții își dau foc și se aruncă de pe pod: „Am făcut-o pentru like-uri pe Facebook”. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Un trend periculos pe reţelele sociale face din ce în ce mai multe victime printre internauţii adolescenţi. Tinerii din Rusia se filmează în timp ce se incendiază, înainte de a sări de pe cele mai înalte poduri din oraşele natale.

O înregistrare video surprinde momentul în care un grup de adolescenţi îşi dau foc în acelaşi timp, înainte de a sări de pe un pod înalt de 6 metri. Cascadoria a fost executată în oraşul Penza în sud-vestul Rusiei, iar motivaţia este şocantă. Ei îşi doresc doar să devină populari pe internet.

Fenomenul este numit „mingea de foc”, iar poliţia investighează mai mulţi tineri implicaţi în acest incident. Autorităţile au arestat deja un băiat care a participat în această distracţie ciudată.

„Am făcut-o de dragul distracţiei şi pentru like-uri pe Facebook. Ne-am inspirat de pe internet. Am făcut un pariu cu alţi prieteni şi am sărit de pe pod. Chiar ne-am dorit să avem multe vizualizări”.

sursa: EVZ

 

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web