Trucuri folosite de bucătari! Cum cureți o oală plină de grăsime și arsură fără să freci?

in Articole

Ai gătit ceva tare bun, dar apoi tigaia sau oala arată îngrozitor! Sunt arse sau pline de grăsime. Cum reușești să le cureți fără să freci până te dor mâinile?

Uite câteva trucuri menite să te ajute:
– Adaugă un pliculeț de praf de copt la detergentul de vase pe care-l folosești de obicei
– Încălzește din nou oala sau tigaia și adaugă niște apă minerală sau sifon. Lasă lichidul să acționeze și apoi spală-le cu detergent de vase
– Umple oala sau tigaia cu apă caldă. Adaugă două capace de balsam de rufe. Lasă să acționeze vreo oră. Apoi aruncă apa și o să vezi că grăsimea se va curăța imediat.
– Dacă vrei ca oalele tale din inox să strălucească, freacă-le cu felii de lămâie.
Sursa

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.