Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tu ai construit asta? Romania functioneaza cu taxele tale sau mai bine zis TAXE LETALE

in Evenimente

DUBLU ÎNȚELES. Slogan de un umor involuntar pentru campania prin care ANAF încearcă să-i învețe pe români că este bine să-și plătească dările către stat. Dacă nu ar fi afișat și textul pe ecran, sloganul ANAF ar putea fi interpretat în două feluri. România funcționează cu taxele tale, este sloganul oficial al campaniei făcute de agenția Godmother, deși fără text, s-ar putea la fel de bine înțelege, cu sens, că „România funcționează cu taxe…letale”. 

Campania de conștientizare și educare fiscală a contribuabililor este difuzată simultan în presa scrisă, radio, tv, online și outdoor, potrivit reprezentanților ANAF.

MEDIA PLANUL 

  • Presă scrisă conține o publicație din presa centrală (România Liberă) și câte o publicație locală din 10 mari orașe (Crișana, Monitorul expres, Monitorul de Cluj, Observator Constanța, Gazeta de Sud, Viața Liberă Galați, Ziarul de Iași, Prahova, Tribuna Sibiu, Renașterea Bănățeană).
  • Promovarea audio se va desfășura pe trei dintre stațiile cu acoperire națională: Radio Europa FM, Radio România Actualități și Radio ZU, în timpul orelor de varf: 07.00-10.00 și 16.00-20.00.
  • Promovarea online se va face pe  10 site-uri de business și economice: zf.ro, avocatnet.ro, cursbnr.ro, wall-street.ro, capital.ro, manager.ro, incont.ro, businessmagazin.ro, economica.net etc.
  • Expunerea panourilor outdoor va fi realizata la nivel national si preponderent pe arterele din orasele mari (Brasov, Craiova, Ploiesti, Iasi, Cluj, Timisoara, Galati, Constanta, Oradea si Sibiu), precum si in punctele vamale: Giurgiulesti, Sculeni, Albita.
  • Campania TV se va desfășura, de regula în prime time, între 19.00-23.00, pe următoarele stații: România TV, Realitatea TV, TVR2, Antena 3, Național TV și B1TV.
  • Simultan cu activitățile descrise mai sus, în perioada 4 mai – 12 mai, în 10 orașe mari din țară se vor distribui, prin intermediul a 125 de promoteri, materiale de promovare a Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

În cadrul campaniei, vor fi organizate și evenimente care să întregească strategia de comunicare:

  • Organizarea a 3 conferințe de popularizare a proiectului (Cluj, Iași, Bucuresti), la care vor participa reprezentanți ai patronatelor, sindicatelor și asociațiilor profesionale, mass media locală
  • Organizarea unei consultări publice pilot (București)
  • Derularea unui curs practic privind organizarea unor campanii media pentru 45 de funcționari publici (Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Oradea)
  • Organizarea conferinței de închidere a proiectului (București)

 Spotul campaniei, în continuare: 

DISTRIBUIE DACA ESTI DE ACEIASI PARERE!

Citeste mai mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate