Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tudor Chirilă reacționează după propunerea ministrului Educației de a introduce manuale de pregatire sportivă: „Viata ne învață că absurdul poate deveni normalitate”

in Educational

Tudor Chirilă reacționează după propunerea ministrului Educației de a introduce manuale de pregatire sportivă. Acesta a postat un mesaj pe contul de socializare.

Tudor Chirilă reacționează după propunerea ministrului Educației, Liviu Pop.Într-o postare de pe Facebook, Liviu Pop enumera „lista programelor școlare pentru învățământ gimnazial la care trebuie să existe manuale școlare”. Printre acestea se afla 40 de manuale de pregatire sportiva la diferite materii.

Tudor Chirilă reacționează după propunerea ministrului Educației, Liviu Pop

“Când am scris versurile „am copiat la mate și la sport” din piesa 18 ani, partea cu sportul genera efect comic tocmai prin absurditatea conținută de actul copierii la o materie în care partea teoretică nu prea poate fi desparțita de partea practica. Mai ales la elevii de liceu. Viata ne învață că absurdul poate deveni normalitate. Probabil că vreo tipografie emergentă are nevoie de contracte cu statul. Ce imagine elocventa cu elevii de liceu tocind manualele de sport tolaniți în vârful patului”,  a scris Tudor Chirila pe contul de socializare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Educational

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate