buzau pod turci

TURCIA A INAUGURAT UNUL DINTRE CELE MAI MARI PODURI SUSPENDATE DIN LUME

in Articole de

Unul dintre marile proiecte ale presedintelui Erdogan , podul autorutier de peste golful Izmir, a fost inaugurat saptamana trecuta. Lucrarea a demarat acum trei ani.
Cel mai mare pod din Turcia, al doilea ca mărime la nivel european, a fost construit cu oțel românesc. ArcelorMittal Galați a furnizat 34.000 de tone de oțel pentru construcția podul

Podul peste Marea Marmara, a fost botezat Osman Gazi si este unul dintre cele mai mari poduri suspendate din lume, intinzandu-se pe o lungime de 3 kilometri. El constituie tronsonul principal al proiectului autorutier Gebze-Orhangazi-Izmir, lung de 433 km. Autostrada urmeaza sa scurteze durata calatoriei intre mai multe orase si districte din regiunea vestica industrializata a Turciei.
In acest proiect s-au investit in total 9 miliarde de dolari si este unul dintre proiectele ambitioase ale lui Erdogan pentru anul 2023.
Proiectele marete ale presedintelui turc sunt criticate de opozitie si aparatorii mediului.

In 2017 ar urma realizarea proiectului celui de al treilea aeroport international, care va fi capabil sa primeasca 159 de milioane de pasageri anual. Aeroportul va iesi din pamant in nord-vestul Istambulului, decimand padurile din jur.
Actualul presedinte al Turciei are si alte proiecte marete: cel de al treilea pod peste Bosfor, unind cele doua maluri pe care se afla Istambulul si un canal intre Marea Marmara si Marea Neagra.

 

buzau pod turci

loading...

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web