Turiştii au rămas mască! A venit cu taxiul pana la sezlong!

in Articole

Turiştii au rămas mască văzând taxiul care intra pe nisip. Cât tupeu să ai să faci slalom printre copii?!

un-taximetrist-a-dus-clientul-pana-la-sezlong_429857

Panică astăzi, în jurul prânzului, pe o plajă din Mamaia, mai exact în nordul staţiunii, unde figurile şi cluburile de fiţe sunt „la ele acasă”. Un şofer de taxi a intrat cu maşina pe nisip şi a mers printre turiştii aflaţi pe plajă. Se pare că, pentru „domnul” de la volan, nu a contat faptul că pe plajă se aflau şi copii şi se putea produce în orice moment o tragedie.

Ştiţi acele faze când spunem că un prieten sau părinţii poartă „ochelari de cal”? Ei bine, şoferul nostru avea o singură ţintă (şi precisă): aceea de a-l duce pe client până în dreptul şezlongului.

Conform reporterntv.ro, un turist a trimis pe adresa redacţiei mai multe imagini, care arată faptul că şoferul a ajuns cu autoturismul chiar pe malul mării şi a mers cu viteză printre cei aflaţi pe şezlonguri şi pe nisip. Nu a încetinit sau nu a oprit nici măcar atunci când a observat că un grup de turişti se pregătea să intre în apă. Speriaţi şi şocaţi, toţi au fugit din calea taxiului.

„Taximetrul a trecut pe nisip, printre oameni, copii şi totuşi a mers cu viteză mare. Bănuiesc faptul că şoferul a avut un client mai pretenţios şi i s-a cerut să-l ducă fix lângă şezlong. A mers mai bine de 50 de metri pe nisip şi, din câte am înţeles, era cineva în spate. Oricum, toţi l-am observat”, a spus un tânăr, pentru reporterii Neptun TV.

Evident, patronul firmei de taxiuri a aflat de peripeţiile şoferului şi i-a desfăcutcontractul de muncă. Fostul angajat lucra de aproximativ o lună pe taxi şi a explicat faptul că totul s-a întâmplat la cererea unui client, care a vrut să îl lase exact lângă şezlong.

Inconştient, atunci când a observat că este filmat, şoferul a apăsat brusc pedala de acceleraţie şi, probabil, a confundat nisipul cu o şosea din cunoscutul joc Need For Speed. Spun acest lucru pentru că a vrut să părăsească repede plaja şi nu s-a gândit că ar putea lovi turişti sau, mai grav, îi putea accidenta pe micuţii care se jucau pe plajă.

Din fericire, Poliţia a fost şi ea sesizată. Bogdan Pădureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, a declarat, pentru sursa menţionată, următoarele: „Şoferul a fost identificat şi va primi o sancţiune contravenţională„. Este binecunoscut faptul că este interzis accesul cu maşinile pe toată întinderea plajei, iar cei care nu respectă această lege pot primi amenzi între 10.000 de lei şi 20.000 de lei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*