Tutun ambalat în subsolul unui bloc din București de președintele asociației de proprietari

in Articole/Diverse/Stiri online

Un bărbat din sectorul 3 al Capitalei a fost prins în flagrant de polițiștii DGP a Municipiului București în timp ce ambala tutun vrac pentru a-l comercializa. Oamenii legii au găsit la subsolul unui bloc și au confiscat 187 de kilograme de tutun.

Polițiștii supravegheau subsolul respectiv și l-au prins pe președintele asociației de proprietari, un bărbat de 37 de ani când ambala tutun vrac. El avea amenajate trei boxe în care usca, toca, prelucra și ambala tutunul, având ustensile speciale(mașini de tocat tutun, stație aerotermă, cântare electronice și mașină de fabricat țigarete)pentru obținerea unui produs care era mult mai scump decât tutunul vrac pe care îl achiziționa de pe diverse site-uri.

Inspectorii de la DGPMB au descoperit că președintele asociației de locatari avea pregătite pentru expediere 19 colete poștale în greutate de un kilogram fiecare.

Utilajele și întreaga cantitate de tutun au fost predate Direcției Regionale Vamale București și aceștia au estimat că prejudiciul ar fi în sumă de circa 91.000 lei(taxe și accize care corespund cantității de tutun găsite în subsolul blocului).

Bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat magistraților fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile nemarcate fiscal depăsind limitele admise de lege.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.