muscatura

Ucis de mușcătura senzuală a iubitei

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Un adolescent a decedat după ce partenera şi-a manifestat dorinţa printr-o muşcătură aparent inofensivă în zona gâtului.

Julio Macias Gonzalez, în vârstă de 17 ani, a început să aibă convulsii în timp ce lua cina împreună cu familia, imediat după ce petrecuse timp în compania partenerei sale, în vârstă de 24 de ani.

Conform medicilor, băiatul fusese muşcat de gât în acea seară, gest adesea întâlnit în cupluri în momentele intime. În urma muşcăturii, în zona respectivă s-a format un cheag de sânge care a urcat până la creier, sistând irigarea acestuia, ceea ce a dus la apariţia unui atac cerebral. Paramedicii au fost chemaţi la faţa locului, însă tânărul nu a mai putut fi salvat.

Nu este prima oară când un astfel de gest a dus la apariţia unui atac cerebral. În 2011, o femeie de 44 de ani din Noua Zeelandă şi-a pierdut capacitatea de a-şi mişca mâna stângă în urma unui atac cerebral. După ce au observat o urmă de muşcătură pe gâtul femeii, doctorii au ajuns la concluzia că îi fusese afectată o arteră majoră prin formarea unui cheag ce a sistat irigarea cu sânge a creierului.

sursa: feminis.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web