UIMITOR! Câţi bani au cei mai BOGAŢI opt oameni din lume

in Extern

Bill Gates, Amancio Ortega, Warren Buffett, Carlos Slim Helu, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg, Larry Ellison şi Michael Bloomberg deţineau anul trecut 426 de miliarde de dolari, a relatat Oxfam pentru Forumul Economic de la Davos (WEF). De partea cealaltă, 3.6 miliarde de persoane „împart” 409 miliarde de dolari.

Bogaţii şi multinaţionalele şi-au creat avantaje folosindu-şi conexiunile pentru a avea avantaje legislative în detrimentul interesului general, a denunţat Oxfam, care a relatat că respectivii au utilizat metode agresive pentru sustragerea de la impozit prin paradisuri fiscale.

Oxfam a criticat, de asemenea, tendinţa firmelor mari de a maximiza beneficiile acţionarilor.

Sursa: realitatea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.