ULTIMA ORA! Lupte de strada la Roma. Ce s-a petrecut in capitala Italiei

in Extern

Mii de taximetristi au protestat marti in mai multe orase din Italia fata de legislatia care ar favoriza compania Uber.

Lupte de strada la Roma. Ce s-a petrecut in capitala Italiei —> https://goo.gl/ZybIcp

Posted by StirileProTV on 21 Februarie 2017

La Roma, manifestatia a degenerat in lupte de strada cu politia. A fost a sasea zi de greva generala, iar turistilor le-a fost greu sa gaseasca o masina cu care sa plece din aeroproturi sau gari.

Situatia s-ar putea complica si mai mult in urmatoarele zile, pentru ca incepe Saptamana Modei la Milano, iar taximetristii ameninta in continuare cu greva. Protestatarii au fost sustinuti in strada si de primarul Romei, Virginia Raggi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.