ULUITOR! Charlie Charlie. Provocarea care a ingrozit internetul!

in Diverse

1432642117bdf5dd63

Uită de discuțiile în contradictoriu cu rochia alb-aurie sau albastră-neagră. Sau de provocarea cu buzele lui Kylie Jenner. Un nou viral face ravagii în social media și i se spune ”Charlie Charlie challange”.

Copiii și adulții au încercat această provocare și toți s-au speriat de moarte. Toți încearcă să invoce un demon mexican. Așteptați-vă în majoritatea cazurilor la țipete de oameni îngroziți!

Un joc ciudat aparut pe Twitter, alimentat de speculațiile că jucătorii se pot conecta cu un spirit mexican mort cunoscut ca Charlie.

Charlie Charlie Challenge a fost jucat de mii de tineri, după o serie de videoclipuri supranaturale.

Jocul presupune asezarea pe o coala de hartie in forma de cruce a doua creioane. Traseaza cu creionul pe hartie doua linii in forma de cruce iar in fiecare spatiu scrieti DA, NU ca in imagine.  Jucatorii trebuie sa repete fraza “Charlie , Charlie esti aici?” , “Charlie , Charlie ne putem juca?”

Daca Charlie este cu voi va muta creioanele pentru a va indica raspunsul.

proxy

Provocare presupune poziționarea în cruce a două creioane pe o coală de hârtie. Trebuie scrise cuvintele ”da” și ”nu” în cele patru pătrate formate de creioane. Ai curaj să accepți provocarea?

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*