Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Umilință fără margini pentru o tânără în vârstă de 20 de ani: tatăl, pocăit, a pariat pe virginitatea ei în faţa întregii comunităţi!

in Stiri online

Umilință fără margini pentru o tânără din localitatea clujeană Boian.

Fata, în vârstă de 20 de ani, a fost obligată de tatăl său să-și facă un test de virginitate pentru a arăta comunității în care trăiește că este „curată”.

Totul din cauza tatălui care voia să le demonstreze celor din congregația din care face parte că fata sa nu este „târfa satului”., așa cum fusese considerată.

Tatăl fetei a obligat-o să facă acest lucru pe fondul ambiției sale pe linie religioasă, acesta fiind un fel de autoimpus lider moral al „martorilor” din Boian.

Totul ar fi plecat de la o atenționare pe care tatăl fetei i-ar fi făcut-o unui credincios. Pentru a se răzbuna, cel din urmă a inventat lucruri depre fiica liderului său pentru a-l face pe acesta să se simtă urât în urma afirmațiilor făcute.

„Tata i-a făcut observaţie unui credincios că soţia lui vine la templu îmbrăcată în fustă mini şi decolteu, lucru care a fost amendat repede de altul: nu ştiu dacă în bătaie de joc sau în mod serios, acesta i-a spus că eu sunt târfa satului, “salteaua” tuturor tinerilor din zonă. Fapt care pe el l-a determinat să exercite asupra mea o adevărată tortură psihologică, ajungând până la urmă în situaţia să mă vedeţi, astăzi, aici. Nu i-a păsat că poate am avut un prieten – şi vârsta la care am ajuns cred că-mi permite acest lucru – sau, pur şi simplu am avut un accident, de pildă am fost cândva, să zicem, violată. Mi-a călcat sufletul în picioare şi pentru asta voi pleca din sat pentru totdeauna la Bucureşti, la sora mamei, care mă aşteaptă cu braţele deschise”, a declarat tânăra, potrivit Gazetadecluj.ro.

După ce a fost supusă controlului medical, a rezultat faptul că tânăra nu întreținuse relații intime cu nimeni, astfel dovedindu-se că afirmația bărbatului nu fusese decât una falsă pentru a-i strica imaginea tinerei.

„Acum tata va putea să arate certificatul acesta la tot satul, însă eu nu voi fi acolo să le văd ălora feţele – cine a câştigat sau a pierdut pariul făcut pe seama virginităţii mele. A fost un om slab fiindcă s-a lăsat lovit prin mine şi apoi mi-a târât sufletul în noroi. Oricum, n-o să-i iert acest lucru niciodată!”, a mai spus tânăra.

Sursa: b1.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate