Un automat de băuturi răcoritoare a devenit punct de atracție datorită unui buton misterios. Ce se intampla daca apesi acest buton

in Articole

Un automat de băuturi răcoritoare aproape abandonat din Seattle, SUA, a devenit punct de atracție datorită unui buton misterios.

Automatul funcționa la fel ca oricare: bagi banii ceruți, apeși pe un buton și primești băutura cerută. Numai că, pe lângă butoanele cu Coca Cola, Mountain Dew și Pepsi, mai era un buton cu mesajul ”Mister”.
Ce se întâmpla dacă te riscai să apeși pe acest buton? Nu pierdeai banii, ci primeai o altă băutură la întâmplare, în afară de cele menționate. Astfel, te puteai alege cu un Sprite, o Fanta sau o apă minerală.Datorită acestui detaliu, automatul a atras atenția clienților și a fost readus la viață.

Mai mult, proprietarii au fost pe fază și acum toate butoanele dau băuturi misterioase. Sursa: Stiripebune.gsp.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.