Un avion uşor a efectuat o aterizare forţată pe o autostradă. Manevra a fost filmata de soferii in trafic

in Video

Un avion uşor a efectuat o aterizare forţată pe o autostradă din statul american New Jersey, manevra fiind filmată de şoferii maşinilor aflate pe şosea în acel moment, informează site-ul ziarului The New York Times.

planelandsonhighway-586x319_83178100

Avionul uşor, în care erau elevi ai unei şcoli de paraşutism, a aterizat pe Autostrada 72, în statul New Jersey.

Pilotul s-a confruntat cu o pană de motor şi a fost nevoit să planeze avionul, găsind rapid posibilitatea de a ateriza pe autostradă.

Avionul a aterizat printre maşini, fiind de mai multe ori pe punctul de a le lovi. Nicio persoană nu a fost rănită grav în incident scrie obiectiv.info

Aterizarea forţată a fost filmtă de şoferi şi a fost surprinsă de camerele de supraveghere de pe autostradă.

Poliţia oraşului Stafford a difuzat imaginile miercuri.

https://www.youtube.com/watch?v=d0R34cD850M

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.