Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un bărbat a crezut că a cumpărat DOI PUI DE CÂINE. A ÎNLEMNIT când animalele au ajuns la maturitate. Ce erau, de fapt

in Articole

Un chinez pe nume Wang a avut nevoie de doi câini de pază, pentru ferma lui. S-a întâlnit cu un necunoscut care vindea animăluţe, printre care şi câini. Wang l-a întrebat pe respectivul comerciant dacă acele patrupede vor ajunge animale potrivite pentru ceea ce are el nevoie

11949144_913757655345517_717898807287805700_n

„Da, cumpără cu încredere. Puii vor creşte repede şi vei avea cei mai buni câini de pază din zonă„, a venit răspunsul vânzătorului. Wang s-a lăsat convins şi a cumpărat căţeluşii. Sau, cel puţin, asta a crezut el că achiziţionează.

A luat puii, i-a hrănit, i-a crescut corespunzător şi, uşor-uşor, patrupedele au ajuns la maturitate. Chinezul a observat cum animăluţele au un apetit deosebit pentru găinile din gospodăria lui, astfel că i-a trecut într-un ţarc. La 2-3 luni de când a cumpărat ceea ce credea el că sunt câini, a avut un moment de uluială.

Este incredibil ce-i vânduse, de fapt, comerciantul: doi pui de urşi, care, cu timpul, deveniseră urşi maturi, în toată regula. Wang s-a speriat şi a chemat autorităţile. Le-a povestit celor de la protecţia animalelor cum au ajuns animalele sălbatice în proprietatea lui şi a scăpat fără amendă.

Urşii i-au fost confiscaţi, iar acum trăiesc în semi-sălbăticie, într-un parc naţional pentru animale, din China.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate