Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un bărbat din Întorsura Buzăului va plăti daune usturătoare după ce a publicat mesaje jignitoare pe Facebook la adresa unui polițist

in Articole/Justitie/Stiri online
Loading...

  Bărbatul  din Intorsura Buzăului s-a supărat foarte tare pe un polițist care vara trecută i-a luat copilul din custodie. Buzoianul susține că polițistul a intrat abuziv în locuința sa și s-a folosit de forță când a luat din casă copilul care era bolnav.

  Mesajul publicat pe Facebook de bărbat este:„nu să vi pe terenul meu abuziv și în mod fraudulos să furi-sustragi cu forța pe copil minor bolnav din locuința mea mă imbecilule și dobitocule care ești, penalistule” și a continuat apoi seria mesajelor adresate oamenilor legii:„Penaliști, Criminali și mari infractori asta reprezintă la greu acești boi mizerabili infecți – gașcă – ceată infectă mârșavă nenorocită mafiotă și interlopă”.

Deoarece nu-i trecuse supărarea, o oră mai târziu, omul a mai scris:„călăii mârșavi infecți îmbrăcați în haina jerpelită a statului care la comanda clară, mârșavă, infectă mafiotă satanistă săvârșesc, înfăptuiesc și comit la grămadă faptele penale deosebit de grave – mari penaliști criminali – infractori, hoți, mârșavi infecți”. 

 Instanța a considerat că reacția buzoianului de pe Facebook a afectat imaginea polițistului și a hotărât ca acesta să plătească despăgubiri civile în valoare de 15.000 de lei polițistului, 120 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată și să-i fie dezactivat contul de Facebook.

 Magistrații, în luarea deciziei, au invocat jurisprudență CEDO.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web