mercado

Un celebru prezicător transexual din America Latină dezvăluie cine va deveni președintele SUA

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Walter Mercado, pe numele real Shanti Ananda, este una dintre cele celebre figuri americane în materie de astrologie. Prevăzătorul afirmă că a realizat studiul astrologic celor doi candidați la Casa Albă, Hillary Clinton și Donald Trump și susține că știe deja rezultatul.

Potrivit hartei astreologice, Walter Mercado susține că Hillary Clinton va deveni președintele Americii, astrele fiind favorabile unei victorii a candidatului democratic. Pe de altă parte, astrologul face dezvăluiri despre riscurile la care se expune umanitatea având în frunte un conducător ca Donald Trump.

“Am făcut o astrogramă și am văzut ca Donald Trump este un monstru, o persoană care nu este de încredere, o persoană care va conduce întreaga Omenire spre distrugere. El nu știe să facă politică și nu știe cum să fie diplomat. El este persoana care crede că dacă ai bani poți cumpăra totul și nu se gândește că acțiunile sale pot avea consecințe grave asupra umanității. Consecințele politicilor sale vor afecta grav întreaga specie umană. Sunt în totalitate în favoarea lui Hillary, care din punct de vedere astrologic are șanse mai mari pentru a câștiga alegerile. Astrele se vor alinia și o vom avea pe ea drept Președinte al Americii”, a declarat Walter în presa internațională.

Walter Mercado este unul dintre cei mai celebri astrologi din America Latină. A studiat pedagogie, psihologie și farmacie și este considerat un specialist în materie de terapii cu ajutorul plantelor. De asemenea, este protagonistul a mai multor show-uri tv și foarte apreciat ca actor de telenovele.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web