untitled

Un elev a inceput sa isi loveasca profesorul in clasa, insa colegii lui au intervenit imediat. Ce s-a intamplat cu agresorul

in Articole de

Incercarea unui profesor invarsta de la o scoala din Rusia de a-l face atent la lectie pe un baiat care asculta muzica cu castile pe urechi era cat pe ce sa ii aduca vreo doi pumni in fata. Norocul sau a fost ca restul clasei i-a luat apararea.

Intreaga scena a fost filmata de unul dintre elevi. Profesorul, exasperat de lipsa de interes pentru lectie a baiatului care statea in a doua banca si care asculta muzica cu castile pe urechi, i-a smuls acestuia gadget-ul, relateaza jurnalistii de la Metro.

„Ti-am spus sa-ti scoti castile din urechi.” a exclamat dascalul.

Trezit parca din somn si extrem de nervos, adolescentul s-a ridicat instant din banca si s-a napustit sa il ia la bataie pe profesor, care a facut cativa pasi inapoi. In acel moment, cativa baieti din primele randuri au sarit sa isi apere dascalul. Apoi l-au impins pe scandalagiu pana in spatele clasei. Chiar daca unul dintre justitiari a incercat sa il ia la bataie pe elev, restul au sarit din nou sa opreasca cearta si pentru a calma spiritele l-au dat afara pe baiat din sala de curs.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.