buzau Zuckerberg

Un fost manager al Facebook face dezvaluiri, ce inseamna sa fii de fapt angajat al acestei companii

in Articole/Stiri online de

Visul multor oameni este sa lucreze intr-o companie renumita, asa cum este si Facebook,  dar se pare ca exista si parti mai putin placute ale unui contract de munca cu aceasta companie.

Un fost angajat in postul de manager al Facebook, Antonio Garcia Martinez a povestit intr-o carte ce inseamna sa muncesti in aceasta companie, al carei politica o compara cu cea din Coreea de Nord si spune ca angajatii trebuie sa respecte reguli draconice, atunci cand sunt la munca. Potrivit managerului, angajatii Facebook nu sunt tratati cu politete, iar femeilor le este impusa o vestimentatie prin care sa nu atraga atentia colegilor.

Fostul angajat, arata ca birourile sunt pline de sloganuri in care angajatii sunt indemnati sa fie curajosi si indrazneti si de imagini cu chipul lui Mark Zuckerberg pe care-l descrie ca pe un „dictator temperamental”. Dupa cum arata Antonio Garcia Martinez, temperamentul acestuia, s-a vazut cel mai bine in momentul cand s-a lansat Google+ . Considerand platforma ca pe o amenintare pentru compania pe care o conduce, Zuckerberg a impus companiei starea de urgenta „Lockdown”. Atunci cand aceasta este declarata, niciunul dintre angajații Facebook nu are voie să părăsească clădirea companiei.

buzau Zuckerberg

sursa: voceavalcii.ro

loading...

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web