Un fotografie surprinsa in Muntii Rodnei publicata de National Geographic pentru fotografia lunii

in Turism

Muntii-Rodnei-680x365

Fotografia lui Mihai Nicoară, publicată de National Geographic

Un sucevean a reușit să-i impresioneze pe editorii revistei National Geographic cu o fotografie ce surprinde un peisaj de vis din Parcul Național Munții Rodnei, județul Bistrița-Năsăud. Imaginea, în care apar bujorii de munte violet și lacul glaciar Lala Mic, a fost postată online de National Geographic în data de 14 iulie, la categoria „Daily Dozen”.

Astfel, fotograful sucevean Mihai Nicoară a reușit să obțină cele mai multe voturi din partea citiorilor, iar fotografia sa să fie cea mai apreciată de către toată lumea.
„Într-o zi bună, am descoperit acest peisaj frumos în Munţii Rodnei”, se arată în descrierea fotografiei, care a fost publicată în data de 14 iulie.

În fotografia realizată de Mihai Nicoară sunt evidenţiaţi mai mulţi bujori de munte şi lacul Lala Mic, localizat în Munţii Rodnei, sub vârful Ineu.

Imaginea surprinsă de român înfățișează lacul Lala Mic, înconjurat versanții plin de bujori sălbatici ai Munților Rodnei. „Într-o zi, am descoperit acest peisaj superb în Munții Rodnei”, scrie Mihai Nicoară în descrierea imaginii.

În fiecare zi, editorii National Geographic aleg 12 dintre fotografiile primite pe adresa redacției și le publică în ediția online, la categoria „Dozen Daily”. Utilizatorii pot vota fotografia favorită, iar la finalul lunii este aleasă imaginea câștigătoare, care va fi ulterior publicată și în ediția de print a revistei.

Până acum, fotografia lui Mihai Nicoară are 302 voturi, fiind cea mai votată imagine publicată în ziua de 14 iulie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*