tigani romani s-au luat la bataie in italia

Un grup de țigani români s-au luat la bătaie in plină zi in orașul Trento din Italia. Ce a urmat este tragic!

in Evenimente de

tigani romani s-au luat la bataie in italia

Un grup de țigani s-au luat la bătaie in plină zi in orașul Trento din Italia. Scena a fost filmata de la înălțime de pe o clădire alăturată cu telefonul mobil.

Aflati in stare de ebrietate, aceștia au făcut scandal tipând, urlând și schimbând pumni între ei, fără nicio jenă, sub privirile neputincioase ale localnicilor care au fost deosebit de revoltați, mai ales că în această perioadă sunt mulți turiști veniți pentru festivalul de film care a avut loc zilele trecute. Cei doi barbati si-au impartit pumni unul altuia, iar cateva femei si un al treilea bărbat a încercat sa-i despartă.

Pe multe pagini de Facebook, în special ale rezidenților și organizațiilor din Trento circulă un video, în care se pot vedea scene de teroare cu romii beți puși pe ceartă și bătaie. Comentariile făcute de utilizatori cer intervenția forțelor de ordine și a reprezentanților administrației locale. Iata mai jos imaginile care au scandalizat intreaga comunitate de romani din afara granitelor tarii.

Sursa stiridinsurse.ro

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.