Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un lup a fost abandonat în parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova

in Articole/Stiri online

Marți dimineață, în parcul”Nicolae Romanescu” din Craiova a fost abandonat un lup. Polițiștii fac cercetări pentru identificarea persoanei care a abandonat animalul respectiv, dar singura măsură ce poate să fie luată împotriva acesteia este o amendă, al cărei cuantum e cuprins între 1.000 și 3.000 lei, potrivit prevederilor Legii 205/2004 privind protecția animalelor.
Așa cum prevede legea, amenda ar urma să fie aplicată fie de Direcția Sanitar Veterinară, fie de o structură a Ministerului de Interne.
Inițial s-a crezut că este vorba despre unul dintre lupii de la Zoo Craiova și angajații Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova care are în administrare grădina zoologică, făcând un inventar al lupilor și văzând că sunt toți, au constatat că este vorba despre un alt lup care avea zgardă la gât și era obișnuit cu oamenii.
Lupul, după ce a fost tratat, deparazitat, a fost închis separat urmând să fie consultat de un medic veterinar.
Pentru lup, urmează o perioadă de carantină de 14 zile, apoi se va stabili dacă rămâne la Zoo Craiova sau va fi transferat la o grădină zoologică din țara.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web