Un musulman munceste in medie cam 27 de minute intr-o zi in rest beau cafele si citesc ziare

in Articole

In video de mai jos veti observa cum un lider musulman explica de ce acestia sunt atat de primitivi. El spune ca musulmanii isi pot cumpara orice doresc de la masini luxoase pana la cele mai de lux vile si case posibile.

Totodata, acesta subliniaza faptul ca musulmanii nu au nici un fel de industrie, un musulman munceste in medie cam 27 de minute intr-o zi (aproape de 50 de ori mai putin ca un om din oricare alta tara) in rest beau cafele si citesc ziare, De asemenea ei recunosc si faptul ca nici macar nu stiu sa ucida si sa macelareasca, (nici macar asta nu fac cum trebuie).

Ne ramane doar un semn de intrebare. Daca ei muncesc atat de putin de unde atata material militar? De unde le cumpara si in baza carei forme de comert? Direct financiara sau schimb de marfuri livrand petrol unui stat sau mai multor state si primind in schimb materiale militare pentru razboi!

Apropo de armament, priviti cum si-l construiesc in clipurile de mai jos:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.