Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un nou epidod din telenovela Vidican-Borcea-Pelinel. Cristian Borcea nu mai divorteaza de Alina Vidican.Cristi Borcea are o relaţie cu fotomodelul Valentina Pelinel care i-a daruit un copil chiar dacă el se află în spatele gratiilor

in ShowBiz

Cristi Borcea nu mai divorţează de Alina Vidican. Cel puţin nu la Judecătoria Buftea. Asta după ce Borcea, aflat în Penitenciarul Poarta Albă, a decis să renunţe la procesul de divorţ deschis la Judecatoria Buftea.

„Ia act de cererea de renunţare la judecată formulată de petenţii Borcea Cristian şi Borcea Alina Ioana. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare. În cazul promovării căii de atac cererea se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată în şedinţă publică azi, 28.10.2016”, este minuta Judecătoriei Buftea. Cristi Borcea are o relaţie cu fotomodelul Valentina Pelinel care i-a daruit un copil chiar dacă el se află în spatele gratiilor. Este vorba de cel de-al şaptela copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel l-a vizitat de mai multe ori în închisoarea de la Poarta Albă pe tatăl copilului său.

Potrivit Ştirile Pro TV, ar fi două variante în acet caz. Alina Vidican l-ar fi convins să se răzgândească, iar cea  de-a doua varianta posibilă ar fi aceea ca soţii Borcea să-şi încheie căsătoria în faţa notarului. Acolo ei pot stabili inclusiv eventualele rente pentru cei doi copii minori pe care îi au împreună. În cazul divorţului încheiat la notar, cei doi soţi încheie o convenţie. Potrivit acesteia, autoritatea părintească în ceea ce priveşte copilul minor rezultat din căsătorie va fi exercitată în comun, unde va locui copilul etc.

De asemenea, în ceea ce priveşte contribuţia cheltuielile de creştere, educare, învăţătură şi pregătire profesională ale minorilor, Borcea va fi obligat să plătescă lunar o sumă de bani, până la limita de vârstă prevăzută de lege, sau programul de vizitare. Cristi Borcea execută o condamnare la 6 ani şi 4 luni în dosarul „Transferurilor”.

Sursa: adevarul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate