roman strainatate

Un român din DIASPORA vrea ca în luna august sa facă „curățenie cu toporul” în țară

in Spiritualitate de

Tot mai mulţi români din DIASPORA au început să posteze clipuri video pe Facebook în care îî îndeamnă pe cei din ţară să se trezească şi să se ridice la luptă împotriva actualei clase politice pentru a schimba România.

roman strainatate

Iată un clip video postat de curând de un român care lucrează ca şofer de 16 ani înAnglia, hotărât să vină în concediu în luna august şi împreună cu cât mai mulţi „băieţi”să pună umărul la schimbarea României, făcând „curățenie cu toporul”.Clipul a strâns în câteva zile peste 100 000 de vizualizări, iar în majoritatea comentariilor barbatul este aprobat şi felicitat pentru curajul său, multi vrând sa se alăture indemnului sau. „Respect fratele meu !!! Ca bine zici si mare dreptate ai !! In August sunt acasă si dacă începeți ceva bazati-va pe mine .. Respect !!!” este doar unul dintre comentariile unui  român care vrea să se ridice la luptă!”

Iată mai jos o parte din mesajul video din DIASPORA al lui Aurel Dumitru, românul dornic să „facă curățenie cu toporul în România” !

” Mai fraților, haideți mă să punem mâna pe topor mă să mergem la treabă mă! Mă haideți mă să facem curățenie ca ăștia sunt precum un puroi. Astia sunt precum o cangrenă. Astia sunt o cangrenă. Mă fraţilor aştia sunt o cangrenă care sa va transforma într-un cancer de-ala mare care ne va îmbolnăvi pe toţi şi ne va omorî, mă!

Noi acum avem libertatea asta să ne plimbăm prin Europa, mă băieți… dar curând ăştia din Europa de vest ne vor închide porţile…. şi cânt te-oi duce înapoi şi bătătură-i goală, ce facem mă băieţi atunci? Acuma ne e bine! Telefonu’-i in buzunar, IPhone 7….nici n-a ieşit şi noi l-avem!, că suntem români, ne trebuie. Ne dăm în „başini” cu maşini, un BMW-eu, Merţan. Asta e economia de piaţă.! „Să ne merge bine!” . Dar problema este că…  ce facem bă fraţilor! Aurul se vinde, petrolul se vinde…! Vile!… Case…! Hoteluri…! Ce facem bă băieţi bă!? Io sunt bine… ! Tu eşti bine…! Dar într-o zi copiii noştri ce-o să facă!? O să meargă cu cămila prin Carpaţi !? O să stăm cu masca de gaze la noi în ţara noastră? Spuneţi şi voi, ce-o să facem? că ce-ţi dă ţie România? România nu trebuie să-ţi dea nimica ţie, mă! Ce dai tu României, că te-a născut acolo, în cuibul ăla… suntem toţi…. şi vă spun eu… Am 16 ani de Anglia. După 16 ani, 10 ani recunosc că am renegat locurile în care m-am născut şi ţara în care m-am născut. Dar mă leagă ceva… şi aş vrea să ajut cu ceva…dar n-am cu cine… n-am cu cine bă fraţilor bă…! Să ne unim şi noi mă! Să facem şi noi o treabă. Canceru’  ăst…. Băi când auzi la Antena 2 şi la Antena 3 şi la Naşu TV şi la RAdio şi la toate alea, pe internet, toată lumea suntem „internetaţi”Auzi care va să zică, a furat …. ! Contracte pe sub mână! Auzi tu!? Companie care a fost amendată milioane în Brazilia, aproape de faliment, a găsit să vină în România s-o salveze poporul român, cât de capabili suntem noi! …Cu domnu’ tovarăşu’ Ponta…. contracte şi …. prost din astea….! Eu vă spun aşa! Hai în august să mergem acasă să rezolvăm toată situaţia asta, înţelegeţi? Să mergem să facem curăţenie totală! şi eu mă gândesc aşa! Democraţie directă, transparenţă totală… Referenduum, şi meritocraţie, dar meritocraţie numai dacă se va face educaţia gratis….”

Întregul discurs al românului din Anglia hotărât să vină în august să schimbe România îl găsiţi accesând clipul video următor.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/aurel.dumitru.969/videos/1109023419114353/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web