FLorin-Barbu

Un român stabilit în Anglia intră în greva foamei pentru că statul i-a luat copiii și i-a dat în adopție unui cuplu de homosexuali

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Diana și Florin Barbu s-au stabilit din 2007 în Regatul Unit. Au împreună o fetiță de 8 ani și un băiețel de 5 ani. Deși bărbatul lucra ca taximetrist și își putea susține familia fără probleme, viața acestora nu a fost una tocmai liniștită, poliția intervenind de mai multe ori în scandalurile părinților și de asemeni, au informat Protecția Copilului.

În urma controalelor făcute, inspectorii de la Protecția Copilului din Anglia au stabilit că minorii nu trăiesc într-un mediu favorabil lor și au fost luați din grija părinților. Până la finalului procesului, Diana și Florin își vedeau copiii o singură dată pe săptămână, sub paza unui inspector, iar după finalul primului proces din 2014, părinților li s-au retras drepturile. Micuții au fost introduși în programul de adopție, cu toate că Diana și Florin au continuat să lupte și au deschis un al doilea proces. Săptămâna trecută instanța a decis că cei doi români nu sunt potriviți pentru creșterea copiilor, aceștia fiind încredințați unui cuplu de homosexuali.

Pe lângă dovezile scandalurilor din familie, mărturia decisivă a fost a bonei copiilor, care a declarat că mama, Diana, își înșela soțul și provoca voit certurile pentru a se despărți de acesta. Tatăl copiilor, Florin Barbu a spus că a intrat în greva foamei și va protesta în fața CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului).

sursă foto: all4romania.eu

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web