video-undefined-2B040E6900000578-304_636x358

Un soldat american venit din misiune isi prinde nevasta cu un alt barbat. Ce urmeaza este surprinzator!

in Articole/Video de

Un soldat american din Hawai s-a întors acasă dintr-o misiune mai devreme decât se aștepta soția lui. El a vrut sa-i facă acesteia o surpriza. Din nefericire, atât pentru el, cât și pentru soție surpriza nu a fost pe placul niciunuia dintre ei: a aflat ca soția îl înșală.

Bărbatul a simțit ca este ceva in neregula din momentul în care a intrat pe ușa și a înregistrat cu telefonul mobil întreaga scena. Când a ajuns în baie, un alt bărbat ii săruta cu foc soția, care era complet dezbrăcata pe toaleta.

Ce a urmat? Va lăsam sa urmăriți imaginile de mai jos pentru a va face o idee.

Va spunem doar ca reacția soțului a fost una neașteptata. Multi bărbați nu ar fi procedat asa!

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web