Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un spirit Voodoo dă viață unei căpițe de paie. VIDEO

in Curiozitati/Evenimente/Extern/Stiri online

Magia Voodoo este cunoscută de secole ca fiind cea mai puternică formă de adorare a lui Satan. Este practicată cu precădere în Africa și are la bază ura și aruncarea răului asupra cuiva. În ritualuri se folosesc diferite obiecte, despre care se zice că sunt corpul diavolului și care au un unic obiectiv, acela de a distruge o anumită persoană. Dincolo de celebrele păpuși voodoo, un grup de bărbați din Africa realizează un ritual satanic pentru a demonstra puterea acestei magii negre.

Bărbații folosesc un disc rotativ, așezat pe pământ și lăsat să se rotească un timp, parcă bine determinat până la intrarea spiritului în el. O căpiță de paie ce pare goală ia viață și începe să danseze la câteva secunde după ce este pusă peste disc.

Deocamdată nu s-au găsit explicații științifice pentru fenomen și nici nu a fost identificat tipul discului care poate sări, aceasta fiind singura logică a imaginilor.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web