Un tanar a gasit un plic cu bani. I-a uimit pe toți cu ceea ce a făcut imediat

in Articole

Un tânăr din Buzău a impresionat o lume întreagă cu gestul său, care in ziua de astăzi este extrem de rar. Mergând pe strada prin centrul orașului Buzău, pe platoul din fața celei mai mari piețe publice din municipiu, Piața DACIA, a găsit un plic cu bani, al unei doamne care tocmai și-a ridicat salariul, cu lichidarea pe luna octombrie 2015. Femeia lucrează la societatea SC PRESTSIMBOL SRL, iar în plic se afla suma de 806 lei.

Untitled

Fără a sta nicio clipa pe gânduri, tânărul a apelat la modul cel mai simplu de a găsi persoana care si-a pierdut banii: a postat o poza cu plicul și întreaga suma de bani, precum și cu fluturașul de salariu, pe internet, pe pagina sa personala de FACEBOOK.

In câteva ore mesajul său a fost distribuit de mii de utilizatori, în speranță ca în cele din urma Ene Tudorița, cea care a avut ghinionul sa-și piardă salariul, va putea sa intre în posesia banilor.

Mesajele și comentariile îndreptate către tânăr nu s-au mai oprit, majoritatea celor care au văzut postarea, au apreciat și salutat gestul tânărului buzoian, care s-a gândit la truda pe care a realizat-o femeia la locul de munca, pentru acea suma de bani.

Pana la acest moment nu se știe dacă femeia a intrat în posesia sumei de bani, mesajul tânărului, fiind în continuare distribuit pe rețelele de socializare.

plc-cu-bani

Sursa: Infoalert.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.