Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un tânăr de 17 ani si-a vândut un rinichi pentru a cumpăra un iPhone

in Evenimente/Extern/Stiri online

Wang, un tânăr de 17 ani, care locuiește cu părinții la marginea unui sat sărăcăcios din China, a decis să se lase pradă traficanților de organe pentru suma de 33.000 de dolari. După operație, pentru un rinichi, tânărului i s-au dat doar 3300 de dolari, deși organul său a fost vândut de către cei implicați cu 35.000 de dolari mai mult. Aflat încă în convalescență, băiatul a părăsit spitalul și s-a oprit în cel mai mare magazin de electronice din Yunnan, unde și-a achiziționat cu mândrie un iPhone 4 și un iPad.
Ajuns acasă cu obiectele, neobișnuite în tabloul traiului sărac al familie, a fost luat la întrebări de către mama sa. Wang a recunoscut faptele și în ciuda insistențelor lui, mama băiatului a făcut reclamație la Poliție, ceea ce a dus la arestarea a cinci traficanți de organe, care operau de mai mulți ani în toată China, printre care și Song Zhongyu, chirurg la spitalul provincial din Yunnan.

Statisticile efectuate de către Ministerul Sănătăţii din China, indică că aproximativ 1,5 milioane de oameni au nevoie de transplanturi, dar anual se efectuează numai 10.000. Diferenţa mare a condus la o piaţă înfloritoare a traficului ilegal de organe.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate