Un tânăr de 20 de ani a fost atacat si batut de un arab după ce a încercat să evite impactul cu un alt autoturism.

in Evenimente

Întreaga scenă s-a petrecut pe Calea Aradului din Timișoara. În urma incidentului, tânărul s-a ales cu timpanul spart și are nevoie de 8 zile de îngrijiri medicale.

urmarire-in-trafic-tanar-de-20-de-ani-scos-de-pe-banda-de-circulatie-si-batut-de-un-arab-foto-142328

„Am plecat din parcarea unui supermarket situat pe Calea Aradului. La ieșirea dintr-un sens giratoriu, o mașină mi-a tăiat calea, am frânat și m-am încadrat pe banda cealaltă. Aflat în dreptul aceluiași autoturism, șoferul automobilului a vrut să se încadreze pe banda mea și am fost nevoit să frânez brusc din nou. Am continuat drumul pe Calea Aradului, până când o mașină venită din spate a ajuns în dreptul meu”, a declarat tânărul pentru ziuadevest.ro

A fost momentul în care a început calvarul pentru bărbatul de 20 ani. Și asta deoarece șoferul a început să-l înjure și a încercat să-l scoată de pe banda de circulație.

„Apoi, a oprit mașina perpendicular pe axul drumului, blocând ambele benzi de circulație. În acest timp vorbeam la telefon cu un prieten, dar simțindu-mă în pericol am început să filmez incidentul. Am încercat să depășesc mașina atacatorului, dar acesta a pornit din loc și după câțiva metri mi-a blocat din nou calea. Atunci a coborât din autoturism, a lăsat portiera deschisă și a venit în dreptul geamului meu. Am avut ocazia de a pleca, dar nu înainte de a primi o lovitură puternică de pumn direct în ureche. Ajuns la a doua intersecție semaforizată de pe Calea Aradului, agresorul a coborât din nou din mașina sa și a venit în dreapta autoturismului meu. A început să mă amenințe și să îmi amenințe familia.

Un alt conducător auto, care presupun că era împreună cu acesta, a coborât din mașina sa și m-a lovit la rândul său cu pumnul în cap. Simțindu-mă rău, am tras pe dreapta în stația de autobuz. Aici, primul agresor a venit din nou în dreptul mașinii mele, susținând că mai devreme, am frânat brusc pentru a-i fura aurul. Nici vorbă de așa ceva. Eu veneam de la cumpărături. După minute bune, mi-a spus «Poți să pleci»”, a mai spus acesta.

După incident, tânărul a fost la poliție și a depus plângere. Băiatul a obținut și un certificat medico-legal, din care reiese că a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de opt zile pentru că i-a fost perforat timpanul.

„Nu îl cunosc, nu știu cine este. Am aflat ulterior că deține mai multe bijuterii în Timișoara”, a spus tânărul agresat.

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.