foto28

Un tânăr din Timișoara a fost pedepsit aspru! S-a trezit cu chiloții în… pom!

in Spiritualitate de

De ce a fost umilit?

Un tânăr din Timișoara a călcat strâmb în relația de cuplu și a fost pedepsit aspru de cea care i-a fost iubită. După mai mulți ani împreună, tânărul a găsit că dă bine să mai încerce și prin altă parte…

chiloti in pom

Iubita sa a aflat de escapada sa și a luat o măsură radicală: l-a părăsit dar nu înainte de a-i arunca toată lenjeria intimă pe care o avea în dulap pe geamul de la apartamentul în care locuiau.

Astfel, pomul din împrejurimi a fost „împodobit” cu chiloții de toate culorile ale tânărului bănățean, scrie romaniatv.net.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web