strip.jpg4

Un ultim cadou pe drumul către eternitate: striperi la înmormântare. VIDEO

in Articole/Curiozitati de

Muzică, fanfară, sicrie dintre cele mai scumpe, chiar diferite bunuri puse în cavou, cum ar fi o plasmă sau bijuterii de valoare, după cum se obișnuiește printre romii bogați, însă o înmormântare cu striperi iese cu totul din tipare.

Se întâmplă în Taiwan, unde potrivit credințelor populare, cu câți oameni vin în număr mai mare la înmormântare cu atât cel decedat va ajunge mai repede la Cer. Astfel, multe firme din domeniu au introdus serviciul special de striperi care atrage mulțimea ca un magnet și de asemenea, are un rol foarte important în depășirea momentului de tristețe, explică organizatorii ceremoniilor funerare.strip

Deși există și serviciu de striperi masculini, domnișoarele sunt cele mai căutate. Câteva tinere atrăgătoare îmbrăcate sumar fac un show de zile mari chiar lângă mort. Dansuri lascive în care sunt incluși și cei prezenți la înmormântare, iar decedatul bineînțeles este ”invitatul de onoare”. Fetele se dau în spectacol pe lângă cadavru și cu cadavrul.

Cei care au făcut din nebunie o tradiție de 30 de ani au fost capii mafiei chineze, care vedeau moartea ca oricare altă ”petrecere între băieți”, numai că în cazul unui deces, cel mort se afla în centrul atenției și obligatoriu trebuia asistat corespunzător pe drumul către eternitate.strip.jpg2

În ciuda criticilor dure ale oamenilor, care spun că astfel de servicii nu fac nimic altceva decât să murdărească memoria celui decedat, autoritățile nu prea au ce face atâta timp cât serviciile fetelor sunt legale, iar evenimentul se organizează într-un spațiu privat.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web